Spabron

Ons bedrijfsfilosofie is dat een sauna & wellness bezoek niet alleen fijn en ontspannend dient te zijn, maar ook goed betaalbaar!

Sauna, Beauty, Massage en Hotel

Het is tijd om te genieten! Bij Spabron komt u tot rust. Spabron is een sfeervol en middelgroot sauna en wellnesscentrum, met eigen hotelkamers in Drenthe, te Oosterhesselen.
Geniet van het gevarieerde sauna en wellness aanbod dat onder andere bestaat uit 7 authentieke sauna’s, meerdere bubbelbaden, de relaxruimtes, het stoombad en het heerlijk verwarmde zwembad.
Geniet in ons restaurant met van de uitgebreide menukaart vol met heerlijke gerechten en maak uw dag extra compleet met de heerlijke beautybehandelingen en massages.

Betaalbaar genieten

De bedrijfsfilosofie van Spabron  is dat een sauna & wellness bezoek niet alleen fijn en ontspannend dient te zijn, maar ook goed betaalbaar! Dat geldt ook voor onze geprezen keuken met heerlijke broodjes en gerechten! Onze beauty- en massage behandelingen beschikken over een hoge kwaliteit met een goede betaalbare prijs. Zo hebben wij in de afgelopen jaren al meer dan 100.000 gasten mogen verwennen!
Bij ons staan sfeer, ontspanning, hygiëne, uw welzijnsgevoel en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!
Voor uw veiligheid en welzijn beschikken wij over 15 BHV medewerkers die o.a. training hebben gehad in reanimatie, brand blussen, eerste hulp bij wonden, ontruiming en communicatie.