Huisregels

Om uw verblijf bij Spabron ontspannen en aangenaam te laten verlopen zijn bepaalde huisregels van toepassing

Huisregels / Voorwaarden

 1. We verzoeken u vriendelijk altijd de aanwijzingen van het personeel op te volgen.
 2. Betaal bij voorkeur contactloos (pin of mobiel).
 3. Voor een aangenaam verblijf heeft u het volgende nodig voor saunabezoek; slippers (verplicht buiten de saunacabines), handdoek voor douchen, badlaken voor het zitten en liggen in de sauna’s en ligstoelen. Het dragen van een badjas is verplicht in de rust- en eetruimtes. U kunt deze artikelen ook bij ons huren.
 4. Om optimaal te genieten van de sauna’s en rustruimtes, vragen wij u om de stilte in acht te nemen en rekening te houden met andere gasten.
 5. Om de rust en reinheid te bewaren zijn enkel bezoekers welkom die een positieve bijdrage leveren aan de sfeer.
 6. Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht bij warme droge ruimtes, waaronder de sauna’s, plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten.
 7. Het dragen van badkleding is niet toegestaan.
 8. Uw persoonlijke eigendommen dient u afgesloten in lockers te bewaren.
 9. Spabron aanvaardt geen aansprakelijk ten aanzien van schade aan goederen en/of personen. Behoudens grove schuld of nalatigheid.
 10. Saunabezoek kan van positief invloed zijn op uw gezondheid. Indien u echter twijfelt ivm medicijngebruik of aandoeningen dient u uw eigen arts te raadplegen.
 11. Bij bezoek aan ons bedrijf gaat u akkoord met onze huisregels/voorwaarden.
 12. Als bezoeker bent u verantwoordelijk voor de door u toegebrachte schade aan onze eigendommen en die van andere bezoekers.
 13. Om de rust te bewaren hebben kinderen van 0 t/m 8 jaar geen toegang tot onze wellness faciliteiten. Kinderen van 8 t/m 16 jaar worden uitsluitend onder begeleiding van een volwassene toegelaten en dienen in bezit te zijn van een zwemdiploma.
 14. Het nuttigen van zelf meegebracht eten en drinken is niet toegestaan.
 15. Glazen, borden, bestek, glazen bidons en vergelijkbare scherpe en/of breekbare producten, mogen niet worden meegenomen naar de sauna’s en/of baden.
 16. Storend gedrag, waaronder (doch niet uitsluitend), intimiteiten, agressie, luidruchtigheid en gebruik van drugs worden niet getolereerd. Gasten die zich hier niet aan houden dienen op eerste verzoek van het personeel, na volledige betaling en zonder restitutie, ons bedrijf te verlaten.
 17. Het personeel is bevoegd om bezoekers de toegang te weigeren of te ontzeggen.
 18. Alcohol en sauna gaan niet goed samen. Het personeel is bevoegd, voor uw en onze veiligheid, om te weigeren alcohol te schenken aan gasten wanneer ze dit niet verantwoord achten.
 19. Aanwijzingen van het personeel dienen opgevolgd te worden.
 20. Het is verboden om beeld- en of geluidopnamen te maken. Apparatuur met een camera zijn nergens toegestaan.
 21. Zowel in de kleedkamers als in het wellnessgedeelte zijn mobiele telefoons, tablets, camera’s, laptops en overige middelen waarmee video, foto en/of audio opnamen gemaakt kunnen worden niet toegestaan. Dit doen we om uw rust en privacy te waarborgen. Mobiele telefoons en tablets dienen uitgezet te worden en in uw locker, kamer of auto achtergelaten te worden.
 22. Het gebruik van een e-reader zonder camera en geluid is toegestaan in rustruimtes en op het terras.
 23. Om de privacy van u en alle andere gasten te waarborgen is het niet toegestaan een tas mee te nemen in het wellnessgedeelte. Alleen tassen die volledig doorzichtig zijn, zijn toegestaan.
 24. Het is niet toegestaan om foto- en/of videobeelden te maken van gasten of personeel van Spabron. Het meenemen van apparatuur met een functie voor beeld- of geluidsopname is in het gehele wellnessgedeelte verboden om zo de privacy van u en andere gasten te waarborgen.
 25. Het gebruik van andere elektrische apparaten is niet toegestaan. Ook is ontharen/scheren niet toegestaan.
 26. Duiken of springen in baden is niet toegestaan.
 27. Houdt uw vocht goed op peil door middel van water te drinken.
 28. Voor gebruik van de sauna en baden is het verplicht te douchen. Dit is niet alleen hygiënisch maar ook een onderdeel van gezond saunabezoek.
 29. Löyly, aufguss of opgooien van water en/of geurende essences mag uitsluitend gedaan worden door medewerkers van Spabron en met middelen die door Spabron ter beschikking worden gesteld.
 30. Het bezet houden van ligbedden, banken en stoelen zonder dat deze gebruikt worden, is niet toegestaan.
 31. Voor uw en onze veiligheid kan er beveiligings-videoregistratie zijn.
 32. Roken of het gebruik van alternatieve rookwaren is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rookplekken. Voor ons wellness-centrum en hotel geldt dat bij overtreding hiervan, direct een ontzegging volgt van de toegang tot ons wellnesscentrum en hotel. Hiervoor wordt naast de kosten van uw verblijf, € 150,- in rekening gebracht aan schoonmaakkosten.
 33. Annuleringsvoorwaarden hotelreservering via Spabron boekingssysteem:
  * Tot 1 week voor aankomstdatum: Kosteloos annuleren of eenmalig verzetten van de boeking.
  * 7 t/m 4 dagen voor aankomstdatum: Annuleren of verzetten kan, wij rekenen hiervoor €25 administratie kosten.
  * 3 t/m 2 dagen (72 tot 24 uur) voor aankomstdatum: 50% van de kosten van de 1e nacht.
  * Vanaf 1 dag (24 uur) voor aankomstdatum: 100% van de kosten van de 1e nacht
 34. Hotelboeking annuleren i.v.m. ziekte danwel griepverschijnselen; Indien u binnen 7 dagen voor aankomst bij ons hotel uw hotelboeking wenst te annuleren, zijn wij genoodzaakt om hiervoor annuleringskosten in rekening te brengen. Indien u in verband met ziekte danwel overige redenen dient te annuleren adviseren wij u een beroep te doen op uw reis/annuleringsverzekering.
 35. Voor het wijzigen van hotelreserveringen die geplaatst zijn via derden, raden wij u aan om contact op te nemen met betreffende aanbieder. Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden verschillen per aanbieder.
 36. Bij annulering van reservering beauty- danwel massage-behandeling(en) gaan wij er van uit dat u op de besproken tijd(en) aanwezig bent. Indien u verhinderd bent horen wij dit graag tijdig.
  Reserveringen die geannuleerd worden tot 4 uur voor aanvang, worden gratis geannuleerd of verzet.
  Bij reserveringen die binnen 4 uur voor aanvang worden geannuleerd en bij no shows dienen wij annuleringskosten te rekenen. Dit betreft 50% van de totale kosten van de gereserveerde behandeling(en).