Veelgestelde vragen

Benieuwd naar extra informatie? Bekijk de veelgestelde vragen en vindt antwoord op uw vragen. 

FAQ

Sauna FAQ

Wij raden u aan te reserveren voor uw sauna-entree. Alleen met een reserveringsbevestiging kunnen wij toegang garanderen. Vaak bent u zonder reservering ook welkom, maar wanneer het maximum bezoekers is bereikt kunnen wij u geen (direct) toegang verlenen. Wij doen dit om er voor te zorgen, dat u in alle rust van wellness kan genieten. Hier kunt u uw reservering plaatsen.

Indien u uw sauna-reservering wilt wijzigen of een behandeling wilt toevoegen dan regelen wij dit graag voor u. U kunt ons hiervoor bellen of een email sturen. Dan passen wij uw reservering aan.

Deelname aan de opgietingen is gratis! Na uw sauna-entree kunt u dus van alle opgietingen genieten. Er zijn 3 tot 5 opgietingen per dag en u hoeft hier niets voor bij te betalen. Ook hoeft u niet te reserveren voor deze opgietingen. Er is vrijwel altijd voldoende plaats in de opgietingen.

Komt u voor de eerste keer naar een sauna? Geef dit dan aan bij uw entree. Wij geven u graag meer informatie voor een ontspannen sauna-ervaring. Bij een sauna bezoek heeft u een aantal artikelen nodig. Deze kunt u zelf meenemen of huren/kopen bij Spabron: Badjas, groot badlaken, handdoek, slippers en een plastic flesje water.

Nee, badkleding is niet toegestaan bij Spabron.
Wanneer u badkleding draagt in een sauna, kan uw lichaam niet goed afkoelen, het zweet kan uw lichaam niet goed verlaten. Daarnaast blijft badkleding lang nat, dit verhoogt de kans op oververhitting en is dus niet gezond. Tevens houdt badkleding afvalstoffen vast, welke daardoor ook verspreid worden wanneer u zich verplaatst. Dit is zowel voor u als onze andere gasten niet hygiënisch.

Lees meer…

Om de rust te bewaren hebben kinderen van 0 t/m 8 jaar geen toegang tot onze wellness faciliteiten. Kinderen van 8 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorgers.

Nee. Zowel in de kleedkamers als in het wellness gedeelte zijn mobiele telefoons, tablets, camera’s en laptops niet toegestaan. Dit doen we om uw rust en privacy te waarborgen. Bekijk alle huisregels hier.

Beauty & Massage FAQ

Natuurlijk, als er op die dag nog behandelingen beschikbaar zijn, kunt u die reserveren. Wanneer u bij voorbaat al weet van welke behandeling u wilt genieten, dan raden wij u aan deze voortijdig te reserveren. Dan bent u vrijwel altijd verzekerd van deze heerlijke behandeling. Hier kunt u uw reservering plaatsen.

Ook zonder sauna-entree kunt u genieten van alle beauty en massage behandelingen. Hier kunt u uw reservering plaatsen.

Twijfelt u welke behandeling u wilt kiezen? Geef dit dan bij ons aan. Wij adviseren u graag.

Alle producten die wij gebruiken zijn van zeer hoge kwaliteit. Voor de gezichtsbehandelingen maken we gebruik van Professionele Babor Skincare producten. 

Dat begrijpen we! Wat een fijne producten zijn dit he. Goed dat je nu weet welke producten echt bij jouw huidtype passen en hoe je ze kunt aanbrengen. 

Via deze link kan je de producten aanschaffen: 

Hotel FAQ

Ja! Het hotel van Spabron is echt een Wellnesshotel. U kunt vanuit uw hotelkamer, in uw badjas direct naar de het sauna-gedeelte van Spabron. Gedurende de openingstijden van de wellnessfaciliteiten kun u vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek gebruik maken van alle wellnessfaciliteiten.

Dit is vrijwel altijd voordeliger. Heeft u hulp nodig bij het boeken van uw hotelovernachting? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek de gehele dag genieten van onze spa & wellness faciliteiten!

Dit kan dus ook vòòr het inchecken op uw hotelkamer en na het uitchecken van uw hotelkamer.

Uw hotelkamer is om uiterlijk 14:00 gereed om  in te checken. Maar u kunt al vanaf 10:30 uur bij Spabron terecht voor wellness-entree. 

Het wellness-entree is inbegrepen bij iedere hotelovernachting.

Restaurant FAQ

Natuurlijk zorgen we ervoor dat u ook kunt genieten in ons restaurant. Wanneer u bij uw bestelling aangeeft dat u een voedselallergie danwel voedselovergevoeligheid heeft, zal de chefkok uw gerecht hier op aanpassen.

Er staan diverse vegetarische gerechten op onze menukaart. Deze worden aangegeven met een duidelijk symbool. Eet u veganistisch en wilt u er zeker van zijn dat er geen dierlijke producten in uw gerecht verwerkt zijn? Geef dit dan aan bij de bediening, wij hebben ook voor u een heerlijke menu.

U moet niet zo veel 🙂 

Bij Spabron kunt u in alle eetruimten en lounges plaatsnemen om te eten en drinken. Dit mag wanneer u wilt.

Dinsdag t/m zaterdag: 12:00 – 21:00

Zondag en maandag: 12:00 – 20:00

Buiten deze tijden kunt u natuurlijk wel yoghurts, smoothies, fruit, borrelhapjes en dergelijken bestellen! 

Algemeen FAQ

Jazeker, u kunt zowel een papieren als digitale cadeaubon bij ons verkrijgen. Beide kunt u bestellen via onze webshop of direct bij onze receptie meenemen. Hier kunt u de cadeaubon bestellen. 

Ja! Bij onze duo laadpaal kunnen 2 elektrische auto’s tegelijkertijd opgeladen worden. U kunt met iedere laadpas terecht bij deze laadpaal.

Natuurlijk kunt u uw fiets bij ons stallen. Blijft u overnachten? Vraag ons dan bij aankomst aan de medewerkers om u toegang te geven tot de stalling.

Bij Spabron kunt u genieten van alles wat u nodig heeft op wellnessgebied. Van diverse sauna’s, tot bubbelbaden, een stoombad en nog veel meer. Lees hier alles over de faciliteiten. Geniet in een rustige en hele fijne en gemoedelijke sfeer! 

Zoeken op de pagina

Uw antwoord niet gevonden? Gebruik de zoekfunctie of neem contact met ons op.